POP DIAMONDS (are a girls best friend )

Pop Diamonds sau cum recicleaza designerii de bijuterie

Bijuterie! S-a nascut Pop Diamonds  by Iuliana Asoltanei - o colectie manifest al reciclarii creative si mijloc de exprimare ironica a luxului - materializata in coliere, cercei, bratari, inele, brose atat de anii ’60 si atat de contemporane.
Reciclare! Franturile de piele ramase in urma designerilor de genti si pantofi s-au metamorfozat sub presiunea  fortei creative in Pop Diamonds – cea mai noua colectie a designerului de bijuterie Iuliana Asoltanei. Multumesc Vogel bags, 3127, Ykym bags si Oana Vasiloiu pentru ajutor!
 Forma trapezoidala a celei mai pretioase pietre, diamantul - referent in scala de valori materiala a omenirii  - este refacuta din bucati de piele naturala, siret textil si sticla.
Arta! Reprezentarea grafica a diamantului a intrat atat de adanc in cultura populara, incat paralela cu obiectele de uz comun pictate in timpul curentului pop-art, a fost imediata. Designerul  merge dincolo de forma si apeleaza si  la alte trimiteri pop-art: petele mari si plate de culoare, dar si cultura adolescentilor, hipsterii de azi, care abordeaza luxul intr-o maniera ironica.
Pop Diamonds are hipsters best friends!
Piesele se pot cumpara si comanda pe www.iasoltanei.ro sau pe pagina de FB: Iuliana Asoltanei, dar si in magazinele online de bijuterie contemporana.